Медаль Пошани: Вище і поза межами огляду

Медаль Пошани: Набагато більше відбитків повторне відвідування записаних коренів домовленості, як і первісне вторгнення у доповнену реальність. Минуло досить багато часу з того часу, як ми лютували морськими берегами Нормандії або звільнили Францію, залучену нацистами, у гру Нагородження Пошаною, але далеко не всі зусилля, щоб повернути нас до того природного досвіду Другої світової війни в рамках нової інновації. Звернення до нас, щоб відповісти на діюче зобов’язання та повторне відвідування зони бойових дій у черговій нагородній нагороді, є енергійною можливістю, однак «Ну і далі» – це надзвичайно прямий стрілець і дуже забороняє насправді відчувати зв’язок з тим, що було раніше.

Нагорода: Почесна місія складається з шести важливих місій, кожна з яких розбивається на більш скромні ділянки, переміщуючи вас від області до області, коли ви очищаєте свій шлях через історію. Кожен знімок інтерактивності змушує їх подорожувати по маленькій зоні та використовувати асортимент озброєнь Другої світової війни для вивезення нацистів. Ці хвилини можуть підкреслити, як ви гуляєте, прогулюючись або, іноді, в задній частині автомобіля.

Частина домовленостей про діяльність може бути надзвичайно надзвичайною, включаючи послідовність, коли мій персонаж знаходився в задній частині вантажівки, яка стріляла, а вороги стріляли в інший бік, що змусило мене особливо зруйнувати рух. Враховуючи все, набагато більше, ніж пропонує деякі неймовірні варіанти заспокоєння, щоб допомогти пом’якшити порушення руху. Вони включають налаштування, які дозволяють вам змінювати поворотні доповнення, включати ексклюзивний фокус під час бігу або навіть дозволяти повністю обходити більш екстремальні заходи діяльності та продовжувати історію. Цього було достатньо, щоб полегшити мої власні проблеми з рухомим розладом і зробило можливим витримати кожен сегмент, не обходячи їх. Запущення чергової гри у VR, не знаючи, як ваш мозок і тіло відреагують на її розвиток, може бути страшним, але далеко не всі альтернативи допомагають полегшити страждання.

Використання класичної зброї, особливо однозарядних гвинтівок, таких як M1 Garand, створює приємні тири між катсценами. Рушниці або рушниці великої дальності відчувають себе належно смертоносними, здатними одним пострілом вибити ворога та відправити його неживе тіло на землю. Володіння потужною снайперською гвинтівкою Gewehr 43 або використання знакового пістолета Walther P38 проти натиску ворогів може забезпечити кілька хвилюючих моментів. Однак автоматична зброя не відчуває себе абсолютно точною чи потужною навіть тоді, коли ви розмахуєте курок, коли ви націлюєтесь на ворожі загрози.

Деякі з моїх улюблених видів вогнепальної зброї, що використовуються вгорі та поза ними, включають важільний ретранслятор та відпиляну рушницю. Повторювач більше нагадує щось із західного, ніж епосу Другої світової війни; як тільки ви збиваєте ворога, ви натискаєте правий контролер, щоб перезавантажити його, змушуючи ретранслятор крутитися в ваших руках так, ніби ви шутер з фокусів на Дикому Заході. Так само, відпиляна рушниця вимагає від вас натиснути правий контролер, щоб розкрити ствол, кинути снаряди лівим контролером і натиснути правий контролер закритим, перш ніж ви вистрілите ще раз. Більшість гармат мають стандартну анімацію та функції перезарядки, і хоча мені справді сподобалася ця химерна анімація, вони відчувають тональний розрізнення з грою, де представлені короткі документальні фільми справжніх ветеранів.

Граючи «Вище і далі», ви відкриваєте нові документальні фільми, де ветеринари Другої світової війни розповідають свої історії. Доступні в розділі Галерея головного меню, ці відео справді чудові, даючи платформу важливому поколінню. Зворушливо чути, як ці чоловіки говорять про своє минуле, і хоча я очікував похмурого набору фільмів, дивитися їх було дуже по-людськи і підбадьорливо – вступне відео починається з ветерана, який зазначає, що одна з його медалей – за його професійна поведінка, але це просто означає, що його ніхто не спіймав, сміявшись, як дідусь, дурний зі своїми онуками. Тож розчаровує те, що «Медаль Пошани: Над і поза» ніколи не прагне зробити щось значуще зі своєю власною історією, оминаючи реальність війни та людяність тих, хто в ній.

Кампанія занадто часто змушує вас стояти або сидіти на місці, спостерігаючи за холодними персонажами та нецікавими історіями, що розігруються навколо вас. Багато діалогів та ситуацій є стандартними тарифами Другої світової війни, і жоден з цих моментів не має особливої ​​особистості чи ваги. У будь-якій із цих сцен ви часто не є головним гравцем, ви більше не глядач, а глядач. Катсцену в будь-якій грі, що не пов’язана з VR, досить легко протриматись, але динаміка змінюється, коли ти потрапляєш у віртуальну реальність і буквально стоїш, коли персонажі говорять про те, як вони зірвуть останній план нацистів.

Під час цих сцен бувають моменти, коли вас просять внести свій внесок, наприклад, піднімання великих пальців або вибір місця, де дружини будуть для засідки. Однак ці моменти не відчувають особливого впливу, коли події насправді розігруються. І навіть якщо ваші вибори та дії мали більшу вагу, зміст наборів Above and Beyond все ще залишається м’яким і невимушеним; коли я стояв там і чекав, коли герої, чиї імена я забув закінчити свої розмови, – часом витягуючи пістолет, щоб скинути кілька журналів у повітря, – я не міг не вередувати і не хотів взагалі перестати грати.

І навпаки, Медаль Пошани: Мультіплеєр «Вище і далі» – це все дійство. Пересуватися по карті, знаходити інших гравців і збивати їх приносить задоволення, особливо коли ви добре бігаєте. Як би не було весело стріляти в гравців у грі, що не пов’язана з VR, відчувається вражаюча безпосередність, коли ти бачиш, як на тебе біжить реальна людина, і більше почуття досягнення, коли ти домінуєш над іншою командою. Ваші власні рухи, точність та рефлекси забезпечують вам перемогу. У ці моменти це захоплююче, але перебування на іншому кінці залізних прицілів домінуючого гравця може швидко розчарувати, оскільки накопичення таймерів відродження означає, що багато (буквально) стоять і чекають повернення в дію.

Більшість багатокористувацьких налаштувань трансформуються у раунди смертного поєднання, незалежно від того, чи це тип відповідності на основі цілей. Це працює на млині деяких перших індивідуальних стрільців, проте це відчуття посилюється тут відсутністю роз’яснень щодо таких режимів, як Distraught Aircraft. Значно більше, ніж розкриває вам, що ви оцінюєте фокуси, підкладаючи свої бомби та знешкоджуючи ворожі бомби, але це все. Цей сумнівний заголовок повертає кожен матч до того, хто може отримати найбільше вбивств, що змушує вас фокусуватись у будь-якому випадку і нерідко обирає переможця.

Це не буде таким незрозумілим, незважаючи на низький рівень гравця. У більшості своїх матчів після виписки я щойно стикався з одним справжнім гравцем. Набагато більше, ніж заповнює кожен матч ботами, тому ви ніколи не залишитеся без повної гри, однак вони все ще є ботами і не можуть представляти подібний тест чи виконання, як перевершення справжньої людини. І маючи на увазі, що вогнепальну зброю енергійно використовувати, я виявив, що мій безперечний найкращий вибір був переборжений. Повторювач має швидку швидкість перезавантаження і є постійним забоєм одного удару. Це не все так жахливо, коли ви стикаєтесь з іншим гравцем, який, безсумнівно, може вивести вас з поля, якщо ви пропустите свій перший постріл, але коли це ви в матчі із загалом ботами, це перетворюється на помірно базовий показ стрільби.

Нагорода Почестю: далеко за межею є незрозуміле повторне відвідування зразкової домовленості. Поки його перестрілка виконується, хвилини, коли вона виблискує, як правило, дуже короткі, заважають катсцени, які змушують вас залишатися налаштованими та демонструвати історію, яка рідко включає вас або вашого персонажа. Знову ж таки, багатокористувацька гра має потенціал, проте потребує більшої кількості гравців та певних змін рівноваги. Є деякі приголомшливі ігри Другої світової війни, які заслуговують на участь навіть сьогодні, однак далеко не всі втрачають оцінку з багатьох точок зору, щоб їх розглянути.